petronela sandulescuJoi, 31 martie,  puţin după ora prânzului (ora 14.30), cochetul bar “Longe Caffee”, din centrul municipiului Giurgiu, a avut loc o întâlnire a reprezentantului Asociaţiei SAMAS (Sănătate pentru Mame şi Sugari) cu o serie de femei, oameni de afaceri locali, şi totodată  mame.

Interesant că invitaţia a fost făcută pe facebook, având un real success…

Gazda manifestării, Petronela Săndulescu , administratorul Cafenelei-Bar şi totodată preşedintă a Organizaţiei de Femei din PSD Giurgiu, ne spunea că este încântată să sprijine această acţiune, sperând ca astfel de întâlniri să se desfăşoare şi pe viitor în aceeaşi locaţie.

 

La rândul ei, reprezentanta SAMAS, Codruţa Gabriela Nedelea, coordonator proiecte Sociale, ne spunea că scopul întâlnirii  desfăşurate sub genericul “O şuetă la dietă” , este acela de redirecţionare a celor 2% impozit pe venit către Asociaţia SAMAS cu dorinţa ca foarte curând şi la Giurgiu să fie deschisă o Şcoală a Mamei . Gabriela Nedelea preciza că în prezent această Asociaţie deţine reprezentanţe în 20 de localităţi din ţară, avându-şi  sediul central în Capitală, municipiul Giurgiu urmând să fie şi el cooptat în acest proiect.

În scurtul dialog avut cu Gabriela Nedelea , aceasta nu a fost omis subiectul sănătate, plecând de la faptul că reprezentanta Asociaţiei are ca specialitate pe lîngă Psihologie şi  Nutriţia.

În acest context aşteptăm pe site-ul redacţiei noastre întrebări privind problemele care vă frământă în legătură cu dietele pe care aţi dori să le urmaţi, despre cum să scăpaţi de kilogramele în plus şi care ar fi reţeta ideală pentru menţinerea sănătăţii în condiţiile de stress pe care le resimţim cu toţii, zi de zi, ulterior urmând să comentăm împreună cu noua noastră prietenă, Gabriela Nedelea, toate aceste aspecte într-o viitoare emisiune de televiziune pe postul TV Muntenia, în cadrul emisiunii “Ce-ar mai fi de spus!”

(T. Florian)