cazan-tuica

 

       Duminică 30 august , ora 09.10, poliţiştii Poliţiei Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de un bărbat de 79 ani, din municipiul Giurgiu, care domiciliază fără forme legale în comuna Putineiu, judeţul Giurgiu, că a fost înşelat de 3 persoane.

          Poliţiştii au stabilit că în  acea zi de 30, în jurul orei 8.30, în urma unei înţelegeri verbale a reclamantului cu trei persoane, pentru a-i repara un cazan de aluminiu de 100 litri,  acesta le-a dat suma de 200 lei, dar cei trei nu i-au mai efectuat reparaţia cazanului, dându-i la schimb alt cazan, de aceeaşi capacitate, reclamantul constatând ulterior, după plecarea celor trei persoane, că şi cazanul nou achiziţionat era găurit.

                   Tot în aceeaşi zi, la ora 13.05, poliţiştii au primit o sesizare de la o femeie din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, că a fost înşelată tot de 3 persoane.

          Şi de această dată, aceleaşi persoane, în jurul orei 13.00, s-au înţeles verbal cu reclamanta pentru a-i repara un cazan de aramă de 100 litri, însă aceasta a fost înşelată primind în schimb un cazan cu o capacitate mai mică şi o calitate a materialului inferioară.

          În urma cercetărilor efectuate şi activităţilor specifice întreprinse cu operativitate de poliţişti au fost identificaţi trei bărbaţi, B. Z., de 47 ani, I. C., de 53 ani şi S. O., de 26 ani, toți din comuna Buzescu, judeţul Teleorman, în autoturismul cărora au fost identificate bunurile reclamate, care au fost restituite proprietarilor.

          În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.