‘Plaja cu amanţi’ este cea de-a doua premieră a stagiunii 2012-2013 a Teatrului ‘Tudor Vianu’ din municipiul Giurgiu care invită publicul spectator la o meditaţie asupra vremurilor pe care le trăim printr-o ‘comedioară învelită într-un cântec’.
‘Miercuri, la Sala Mare a Teatrului ‘Tudor Vianu’ urmează (să fie prezentată – n.r.) comedia ce îl are la pupitrul de regizor pe Octavian Greavu, iar în distribuţie actori locali şi din Capitală şi vă pot spune că se lucrează cu pasiune pentru prezentarea în faţa publicului’, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Teatrului ‘Tudor Vianu’, Mircea M. Ionescu.

‘Plaja cu amanţi’ este o ‘comedioară învelită într-un cântec’ în care dincolo de comedia de limbaj, caracter sau situaţie veţi simţi o undă de tristeţe, nostalgie sau compătimire şi veţi avea ocazia să şi meditaţi la aceste lucruri pentru că personajele acestea se regăsesc şi în viaţa de zi cu zi’, a declarat regizorul şi scenograful spectacolului, Octavian Greavu.
La rândul său, actriţa locală Violeta Teaşcă a remarcat că ‘în jurul nostru viaţa este extrem de grea’.
‘În această situaţie, noi, cei care punem piciorul pe scenă, încercăm să le oferim celor care privesc un plus de bucurie, speranţă sau zâmbet’, a precizat Violeta Teaşcă.
Şi actriţa din Capitală, Geni Brenda, s-a declarat deosebit de încântată că a fost cooptată să joace în această piesă şi i-a invitat pe spectatori ‘pe treptele comicului de situaţie şi ale meditaţiei’.
Violeta Teaşcă, Geni Brenda, Vasile Toma şi Mirel Stănescu fac parte din distribuţia acestui spectacol.

AGERPRES