O nouă avarie pe strada Daciei din municipiul Giurgiu a făcut ca în noaptea de duminică/luni (2/3 noiembrie) , distribuitorul de agent termic (GEP), să oprească distribuția căldurii  în mai multe zone ale orașului. Astfel în cursul primei părți a zilei de luni , 3 noiembrie, timp de cinci ore , după cum ne spuneau salariații CET , zonele: Șoseaua București, Tineretului, Negru Vodă și cartierul Oinac nu vor beneficia de căldură.  Această avarie a apărut neanunțată  după ce duminică , o altă defecțiune, în PT 32 (șoseaua București), a făcut ca locatarii acestei zone să beneficieze de căldură abia în jurul orei 15.00. (Jurnal)

4 COMENTARII

  1. Multumim cuplului Barbu-Cepraga pentru minunatele coonditii de trai pe care le avem in acest minunat oras. Oare domnul Barbu este mandru de orasul asta care arata ca o pubela?
    Murim de frig cu taxele si impozitele platite, cu datoriile catre SCUT sau cum se numeste, insa pe nimeni nu intereseaza psd-ul isi numara voturile, speram sa fie din ce in ce mai putine.

  2. A TRECUT PRIMUL TUR AL ALEGERILOR ASA CA FRAIERII AU FOST PACALITI, ASA SE VA INTIMPLA SI IN PREAJMA TURULUI DOI AL ALEGERILOR VOR PRIMI DOU TREI ZILE CALDURA IAR DUPA ACEIA PA, PA…. VA MERITATI SOARTA PE CARE O AVETI ASA CA NU VA MAI VAITATI, ALESII SUNT VOTATI DE CETATENII ACESTUI ORAS SI JUDET CARE ESTE PRINTRE CELE MAI SARACE DIN TARA.

  3. Eu doresc sa-i intreb pe cei doi domni care se ocupa, printre altele, si de caldura din acest oras, ce retele au fost reabilitate pe timpul verii, cati bani a primit SCUT-ul si ce
    a facut cu ei. Cred ca este dreptul nostru sa stim, cata vreme banii vin din taxele si impozitele noastre. Dupa ce ca a ramas o mana de oameni care se incalzeste de la aceasta blestemata societate, nici macar acum nu ni se ofera conditii decente. Pana cand oare?