Tableta digitalaExistă o vorbă românească , avertizând să ai grijă pe cine bagi în casă. Da ce poți să faci atunci când cel din casă  îți este chiar ginere! Așa s-a întâmplat  în ziua de 19 februarie, pe la ora 19.55, când S. N. o femeie de 49 ani din comuna Găiseni, județul Giurgiu,  a sesizat prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 că ginerele  i-a furat  o tabletă electronică și suma de 1000 lei.

În urma verificărilor  efectuate polițiștii au stabilit că în acea zi, între orele 17.30.-18.30, reclamanta, împreună cu fiica sa, au  plecat de la domiciliu, lăsându-l acasă pe ginerele, respectiv soțul,   C. N., domiciliat în comuna Corbii Mari (județul Dâmbovița). La întoarcere cele două femei nu l-au mai găsit pe soț, respectiv ginere, constatând că din locuință mai lipsesc și 1000 lei , cât și o tabletă electronică.

     Pentru că ginerele între timp nu s-a întors spășit, așa cum era normal,  să-și recunoască fapta  și să-și ceară iertare de la mama soacră, polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

(Jurnal)