O parte dintre dulciurile de la Mars, retrase de pe piață. Care au fost motivele…

0
96

mars-620x360 E bine ca giurgiuvenii să știe pentru a nu le căuta degeaba , că o parte dintre dulciurile produse de firma MARS nu vor mai putea găsite pe piață. Producătorul american MARS a ordonat retragerea în 55 de ţări a unor batoane şi bomboane de ciocolată produse la o fabrică din Olanda, inclusiv din România. Măsura a fost luată după ce un consumator din Germania s-a plâns că a găsit într-un baton de Snickers o bucată de plastic roşu. Cele mai cunoscute produse ale companiei sunt Snickers, Milky Way şi Mars.Şi în România, Mars a decis retragerea de pe piaţă a produselor fabricate în Olanda.

JACK TABERS, director executiv Mars Olanda declara în acest sens: „Am decis să nu riscăm nimic şi am retras multe din produsele noastre. Problema este că bucata de plastic are margini ascuţite, este periculoasă, iar copiii mici se pot sufoca”.

Mars România a anunţat într-un comunicat retragerea unor loturi din produsele miniaturi de 8 grame – Snickers, Mars, Milky Way, Multipack şi Celebrations de 220 şi 400 de grame. Se menţionează că în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie.

Compania roagă consumatorii care au cumpărat un astfel de produs să nu îl consume şi să contacteze Mars România.Monica Neagu, director Direcţia Siguranţa Alimentelor, ANSVSA: „Toate produsele din aceste loturi incriminate vor fi retrase de la raft. Vom comunica în continuare cu firma Mars din România, pentru a vedea ce alte proceduri legate de comunicarea cu clienţii au, ca să se retargă şi de la cei care au cumpărat aceste produse”.

(Jurnal)