Nova Force, firma familiei deputatului Nicolae Florian, în stare de insolvență. Lista ANAF a datornicilor  denunță datoriile de peste 5 miliarde de lei ale familiei candidatului la postul de primar

4
1168

nova_force__logoAșa cum vă anunțam cu o săptămână în urmă , ANAF a început să publice listele cu marii datornici la bugetul de stat. Surpriza a fost mare pentru noi să constatăm că încă de pe primele liste ale datornicilor privind societățile comerciale mijlocii, la poziția 1237 să descoperim firma familiei deputatului Nicolae Florian, NOVA FORCE (Cui 17119198).

Suma totală datorată de NOVA Force către bugetul de stat se ridică la valoarea de 555.215 Ron, adică peste 5 miliarde de lei vechi ( la data de 18.05.2016). Precizăm că, de la o zi la alta, suma datorată crește datorită penalităților și dobânzilor aferente sumei datorate!

Prima măsură ce se impune prin Lege  în acest caz este proprirea pe contul bancar al firmei NOVA Force. Din acest moment orice sumă ce intră în firmă ar trebui să meargă spre bugetul de stat în contul datoriei. În cazul în care firma încearcă să păcălească statul, nerulând bani prin acest cont, ANAF poate cere insolvența firmei respective.

Mai trebuie menționat că tot conform Legii, la datorii de peste 40.000 Ron către bugetul de stat, ANAF trece automat la solicitarea insolvenței firmei. În cazul de față datoria ”NOVA Force” către bugetul statului este de 12 ori mai mare decât suma limită!  Și atenție , aceasta este doar una dintre multele firme  deținute de către deputatul giurgiuvean Nicolae Florian. Vom afla în zilele următoare ce alte datorii are candidatul la fotoliul de primar al Primăriei Giurgiu către bugetul de stat.

În felul acesta vom înțelege probabil și miza extrem de mare pe care această candidatură o constituie  pentru deputat. Oricine își poate da seama că în situația de față, Primăria Giurgiu înseamnă pentru Nicolae Florian  ”Găina cu ouă de aur” !  Sunt voci care susțin încă de pe acum că în cazul în care candidatul PNL Giurgiu ar fi ales primar, după primul mandat al acestuia cu siguranță conturile Primăriei  ne-ar descrie ca pe niște contribuabili zdrențăroși și datori vânduți în cele patru zări… mai ceva ca-n basme!

 

4 COMENTARII

  1. De ce noi romanii vedem doar gresala celor care nu sunt in gratiile noastre.
    Nu am auzit ca J.G. sa ceara tuturor celor care au aspiratii politice pentru postul de primar, consilier, presedinte de consiliu,parlamentari, sau ce numiti in posturi administrative tot politic ,sa faca un pas inapoi daca sunt in situatia pe care ati relatat-o.
    Poate faceti acum acest lucru.

  2. Ar trebui facute verificari cum a transformat el societatea Gardienilor Publici in propria societate de paza, sunt multe lucruri de verificat si sursa banilor lui si corectitudinea multor licitatii si toate vanzarile si cumpararile de terenuri. Dar exista un moment pentru toate.