Noutăţi despre facturare, primite de la Apa Service Giurgiu

0
492
Apa Service Giurgiu ne informează în legătură cu nou său program de facturare și despre cauza pentru care cei care aleseseră să primească facturile online, pe e-mail, nu le-au mai mai primit.
„Implementarea unui nou program de facturare a făcut ca unii din clienţii noştri să ajungă mai târziu în posesia facturilor pentru lunile februarie şi martie, dar la ora actuală suntem la zi.
Noua platformă on-line pe care o pregătim vă va permite să aveţi acces la toate consumurile şi plăţile dvs., la istoricul consumurilor şi al facturilor etc. Până când noile facilităţi să fie funcţionale, agenţii noştri de teren vă vor aduce facturile la domiciliu, fără riscul de a plăti penalităţi (amintim că Apa Service percepe penalităţi după 45 de zile de la emiterea facturii).
Pentru cei obişnuiţi să primească factura pe e-mail, adresăm rugămintea ca mai întâi să aşteptaţi ca factura să ajungă la domiciliul dvs. şi numai în cazuri deosebite să solicitaţi ultima factură la adresa de e-mail: facturareapagr@gmail.com
Mulţumim pentru înţelegere!”
Apa Service SA Giurgiu