Noul magazin Agri.Shop din Giurgiu își așteaptă clienții! (P)

0
1253

Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, vă anuntăm deschiderea unui nou magazin din rețeaua Agri.Shop, în Giurgiu, pe bulevardul CFR la nr.6A.

Magazinul Agri.Shop este conceput să acopere nevoile curente ale clienților, care au o gospodărie proprie sau o mică afacere în domeniul agricol: pui de o zi, furaje pentru animale, accesorii zootehnice, material săditor, fertilizanți, îngrășăminte, tratamente bio pentru plante.

Personalul este instruit să ofere cele mai bune sfaturi tehnice, adaptate nevoilor clientului. Produsele comercializate sunt de calitate verificată și certificată, marea majoritate fiind produse în Romania.

Gama de pui de o zi, comercializată în fiecare din cele peste 60 de magazine Agri.Shop, constă într-o mare varietate de rase, adaptate unui sistem de creștere potrivit cu cerințele tot mai mari pentru hrană curată. Pui de o zi de carne sau hibrizi, de rasă mixtă sau puicuțe ouătoare, curcani, boboci de rață sau gâscă, cu toții sunt sănătoși, vaccinați și puși la vânzare cu genetică verificată. Dincolo de calitatea bună a păsărilor, Agri.Shop vă stă la dispoziție cu sfaturi avizate din partea consultanților noștri, cu privire la creșterea și hrănirea puilor, în funcție de rasă și de nevoile specifice. Cu nutrețurile noastre veți asigura creșterea optimă a animalelor dumneavoastră.

 

Dacă vreți să aveți grădina plină de legume și flori, precum și o livadă bogată în fructe, vă recomandăm gama noastră variată de semințe, pomi fructiferi, viță de vie, arbuști fructiferi, dar și o selecție de flori viu colorate. Pentru a obține rezultatele dorite, nu ezitați să folosiți gama de produse bio destinate combaterii bolilor și dăunătorilor plantelor, pe care o puteți găsi de asemenea în magazin.

Acestora li se adaugă o gamă variată de butași de trandafiri (preț 8 lei/buc), viță de vie (preț 11 lei/buc), pomi fructiferi (17 lei/buc), precum și semințe pentru legume, fructe și flori la prețul de 2 lei plicul.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, deschis de luni până sâmbătă, să construim un parteneriat bazat pe încredere, calitate și profesionalism! Agri.Shop îți pune la dispoziție totul pentru gospodăria ta!