DSCN0894  Luni, 6 iulie, în incinta stadionului Marin Anastasovici din Giurgiu, a avut loc conferința de presă dedicată prezentării oficiale a noii galerii a echipei de fotbal Astra Giurgiu, denumită  Asociația ”Brigada astralilor giurgiuveni”.

Conferința a fost susținută de inițiatoarea și coordonatoarea acestei noi galerii, Denisa Țigănele, alături de proaspătul desemnat în funcția de președinte de onoare al Asociației, viceprimarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu. La conferință au participat și o parte dintre membrii fondatori, precum și câțiva membrii care au aderat la această nou-înființată asociație.

Cu această ocazie, Denisa Țigănele a oferit câteva detalii despre componența galeriei, precum și despre obiectivul său:

        Noua galerie va fi una pestriță, va avea un alt concept și un alt format, pentru că vrem să venim în sprijinul tinerilor care iubesc fotbalul, dar și sportul giurgiuvean în general; avem printre noi foarte multe persoane salariate, părinți, deci persoane care nu provin din medii rău-famate și vrem ca, împreună cu ei, să promovăm susținerea curată a echipei noastre giurgiuvene, Astra. În privința necesității creării unei alte galerii, Denisa Țigănele a precizat: Nevoia de o altă galerie a aparținut tuturor giurgiuvenilor, pentru că la ultimele meciuri ale echipei noastre s-a putut observa faptul că nu mai exista o galerie propriu-zisă, iar persoanele dornice de formarea unei noi grupări erau foarte multe; de aceea, noi am fost cei care am răspuns acestor cerințe ale giurgiuvenilor.DSCN0885

La rândul său, viceprimarul Alexandru Vladu a dorit să își manifeste recunoștința și bucuria de a fi alături de noua galerie giurgiuveană: Sunt onorat de invitația de a face parte din Asociația ”Brigada astralilor giurgiuveni”; când am aflat scopul galeriei, am răspuns, fără ezitare, afirmativ, pentru că regulamentul noii asociații este, într-adevăr, unul de bun-simț, care încearcă să promoveze sportul în general în rândul giurgiuvenilor și să fie alături de toate acțiunile sportive ce se vor desfășura în Giurgiu. Totodată, vicele Vladu a subliniat faptul că va sprijini noua galerie nu în calitate de om politic, ci în spiritul pasiunii domniei sale pentru sport. (NICOLAU Teodora)