Noruț Stănișteanu a demisionat din PNL! Cine urmează…?

4
202

norut-stanisteanu-giurgiu-685x320 Noruț Sergiu Stănișteanu, unul dintre liberalii de marcă ai Partidului Național Liberal de la Giurgiu, și-a dat demisia din partid, cu câteva ore în urmă.

Ce nu a reușit Lucian Iliescu în perioada în care acesta deținea supremația în municipiu, în calitate de primar, făcând din Stănișteanu doar un dizident, a reușit astăzi echipa de liberali vopsiți, a lui Dumitru Beianu. Reamintim că Noruț Stănișteanu face parte din grupul celor 9 liberali ce au fost ejectați din Biroul Politic Județean , ca reacție a intoleranței ”găștii” copreședintelui Dumitru Beianu față de criticile și părerile personale ale acestora.

 Așa cum anticipam, prin această plecare, venită la scurt timp după demisia lui Constantin Preda, un alt liberal cu notorietate în PNL Giurgiu, familia liberală se subțiază văzând cu ochii, transformându-se într-un grup de oportuniști aflați în așteptarea unor funcții pe care să le uzurpe imediat după alegerile din iunie și nicidecum o organizație cu un program  bine stabilit pentru satisfacerea intereselor comunității. Cu siguranță PNL Giurgiu are în acest moment , așa cum susțin comentatorii politici, cea mai slabă configurație din ultimii 26 de ani…

Demersul Lui Noruț Sergiu Stănișteanu va fi cu siguranță urmat foarte curând și de alți liberali, primii fiind, evident, cei ce au fost nedrept îndepărtați pentru a face loc unor venetici politici.

Așa cum a anunțat, miercuri la ora 11.00 proaspătul demisionar va susține o conferință de presă la care sunt așteptați și jurnaliștii recent cenzurați de către purtătoarea de cuvânt a PNL Giurgiu.

(Redacția)  

4 COMENTARII

  1. Cei ramasi in PNL nu sunt liberali, nici pesedisti, nici conservatori ci doar niste oportunisti , hiene infometate de banul public, functii, contracte. Singura lor politica fiind interesul de gasca, de haita. Daca maine partidul fascist le-ar garanta functii si bani acolo s-ar alipi, jurand ca sunt fascisti de cand i-a fatata mamele lor. Asteptati sa o vedeti pe dr Laceanu cum tanjeste dupa postul de director la DGSAPC , pe cei cativa avocati cum isi fac eu contracte cu primariile si institutiile din Giurgiu si din judet Foamea, disperarea dupa functii, lichelismul sunt politica de baza pentru multi dintre iubitorii de doctrine …….

  2. Ma simt nevoita sa intervin -intrucat mi-ati pronuntat numele – si sa fac PUBLIC precizarea: nu imi doresc postul de director al DGSAPC. Acest post as fi putut sa il ocup cu multi ani in urma si am refuzat. V-as ruga respectuos sa nu mai faceti afirmatii in numele meu. Intrebati-ma direct si va raspund PUBLIC, repet.
    Monica Laceanu

  3. O femeie cu o cariera de succes si o familie fericita nu ar avea niciun motiv real sa se scalde intr-o mocirla politica, facand multe compromisuri si mimand binele comunitatii. Daca va pasa de cetatean, lasati calitatea de purtator de cuvant intrucat nu aveti calitatile necesare si consiliati psihologic …., serviciile din aceasta sfera fiind mult mai utile unor travestiti politic care si-au pierdut identitatea tot schimband partide. Beianu este disperat, de aceste alegeri depinde viitorul lui material , profesional si poate chiar libertatea lui…dvs ce miza aveti?
    Comunitatea va respecta pentru competentele dvs profesionale si nicidecum pentru activitatea politica, unde sunteti praf, partidul are nevoie de consiliere psihologica, nu de purtator de cuvant, cuvantul acestei formatiunii nu mai reprezinta nimic pentru giurgiuveni .