Că a fost sau n-a fost fraudă electorală la europarlamentarele de duminică 25 mai, nu suntem noi în măsură să decidem asta. Deși sunt destui care declară că au dovezi în acest sens ( exemplu fiind Ionel Dinu, președintele  Fundației MP Giurgiu, ce promitea zilele trecute presei locale că are probe și se va adresa justiției…), nu putem decât să vă ascultăm și să aducem la cunoștința publicului constatările d-stră. Iată în continuare ce ne scrie un cititor  de-al nostru, pe e-mail:

 un cetatean care nu pune botu’ on 28 mai 2014 at 10:39 am

PE GIURGIUVEANUL ESTE LAUDAT PRIMARUL DE LA MIHAI BRAVU PENTRU REZULTATELE EXCELENTE IN ALEGERI. FRAUDĂ DE PROPORTII LA MIHAI BRAVU!!!!!. SĂ VEDEM CE EXPLICAŢII VA DA PRIMARUL IN FAŢA PARCHETULUI SI A AUTORITATII ELECTORALE PERMANENTE, ATAT EL CAT SI INFRACTORUL DE GIGI ISPAS CARE A CONDUS DE FAPT TOATE ILEGALITATILE DIN DATA DE 25 MAI, CONSILIERII LOCALI PSD SI ,,BIBLIOTECARA PORNO” JIPA LIVIA, DEVENITA MANA LUI DREAPTA. TOATA ZIUA AU STAT IN SECTIA DE VOTARE SI FARA RUSINE IAU AMENINTAT SI IAU OBLIGAT PE OAMENI SA VOTEZE PSD. TOTI OAMENII DIN SECTIE AU FOST OAMENII LOR. CE ZICI DOMNU’ ILIE VASILE, DIRECTORU’ DE LA O.CP.I. DE PACTUL CE L-AI FĂCUT PACT CU ACEST ANALFABET? SA-TI FIE RUSINE! CE ZICI DOMNU’ DADILOVEANU SORIN, REPREZENTANTUL T.N.L., CARE AI FĂCUT CLABUCI LA GURA SI MAI AVEAI SA TE JURI SI PE MATA CATI CA SUSTII PNL-ul? CREZI CA TOTI SUNT PROSTI? AI TRAS LA GREU CU SOCRATU TURCU-primaru! ATATA TIMP CAT SEARA TE CULCI LANGA FATA PRIMARULUI CARE E NEVASTA-TA CINE DRACU CREZI CA-TI INGHITE MINCIUNILE? AU FOST PESTE 200 DE CERERI DE VOT CU URNA MOBILA, MAREA MAJORITATE FARA A AVEA ACTE MEDICALE ATASATE. DOUA SALARIATE ALE PRIMARIEI, BIBLIOTECARA JIPA LIVIA SI CONTABILA PRIMARIEI, VIITOAREA CUMNATA A FETEI PRIMARULUI, AU FOST TRIMISE DE PRIMAR LA PERSOANE IN VARSTA PENTRU A LE OBLIGA SA SEMNEZE ACESTE CERERI SCRISE TOT DE ELE. OARE COMUNA MIHAI BRAVU ESTE O COMUNA DE HANDICAPATI? LA SECTIA 178 A FOST PRESEDINTE ISPAS MARIA, MEMBRA PSD, NEVASTA INFRACTORULUI ISPAS GIGI. ,,NOTORIETATEA LOCALA” DE CARE SE BUCURA PRIMARUL NITU ION ESTE DEFINITA DE PROSTIE, INSELATORIE, MINCIUNA, FRAUDA, SANTAJ (DA! ATI AUZIT BINE, SE PRICEPE FOARTE BINE LA SANTAJ) SI TOATE RELELE POSIBILE.
LA ALEGERILE LOCALE DIN IUNIE 2012 AU FOST TOT ATATIA VOTANTI IAR LUMEA SA CALCAT IN PICIOARE SA VOTEZE! ACUM ACELASI NUMAR DE ALEGATORI DAR STRAZILE AU FOST PUSTII! SE AUDE DOMNILOR DE LA PARCHET, POLITIE. ASTEPTAM SA VA AUTOSESIZATI.

Promitem că vom deschide o anchetă în acest caz pentru a afla ce anume se confirmă și ce nu din toate cele de mai sus. Cine are și alte amănunte privind frauda de la bănuita fraudă electorală din Mihai Bravu ne poate contacta pe telefoanele redacției! La rândul nostru așteptăm ca instituțiile abilitate să se autosesizeze. Așteptăm s-o vedem și p-asta!  (JGR)

1 COMENTARIU

  1. Doar mortiii care culmea au votat si ei pot fi multumiti de guvernarea PSD. Sa fim seriosi Romania a fost distrusa iremediabil cat Iliescu FSN-UL SI PSD-UL a fost la guvernare dupa Revolutie. Atunci s-a furat ca-n cadru, s-a distrus si vandut la fier vechi toata industria Romania, s-a creat fenomenul baronilor locali si a milionarilor de carton. Nu invatam nimic din istorie si repetam aceleasi greseli care ne vor costa scump.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.