Politia-ruralaPoliția Română a anunțat, luni, 11 aprilie, pe pagina sa de Facebook că termenul de completare a dosarului de candidat cu fișa medicală a fost prelungit până la data de 22 aprilie 2016.

Interesându-ne pentru d-stră am mai aflat că data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare se prelungește, până la data de 22 aprilie.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.
Testarea psihologică a candidaților va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, sens în care candidații sunt rugați să verifice zilnic pagina  de internet –http://www.politiaromana.ro/…/car…/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidații sunt rugați să verifice paginile de internet și avizierele unităților care au efectuat recrutarea, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pe zile și ore, precum și locurile unde se va desfășura testarea psihologică. ” transmite Poliția Română.

De precizat că până la această dată (13.04 2016), au fost depuse 462 de cereri (din care 341 – persoane de sex masculin și 121 persoane de sex feminin) pentru cele 36 de locuri disponibile. Comunele în care s-au înregistrat cele mai multe cereri sunt: Daia – 36/loc, Băneasa – 24/loc și Vedea – 23/loc. Având în vedere numărul mare de înscriși, termenul pentru depunerea fișei medicale s-a prelungit până la data de 22 aprilie.

(T. Nicolau)