Noi medici au sosit în echipa Spitalului Județean de Urgență Giurgiu! Cine sunt ei și în ce specialități…

0
4237

Un nou grup de medici s-a alăturat în aceste zile colectivului de cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență, Giurgiu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a dorit la rândul său să îi cunoască pe cei care îi vor îngriji și le va reda sănătatea cetățenilor giurgiuveni.

 Noii sosiți sunt : Dr. gastroenterolog Sass Roxana, Dr. nefrolog- Nae Georgiana, Dr. hematolog – Bonea Diana, Dr. chirurg – Sora Alina, Dr. urolog – Stan Mihai, Dr. pediatru – Mareș Georgiana, Dr. ATI – Călin Bianca, Dr. ATI- Dămăceanu Mihai, Dr. ORL – Ghiță Dragoș și Doctori  neurologi: Dr. Drăgușin Andreea și Dr. Findrihan Paul.

 Președintele CJ le-a prezentat noilor sosiți proiectele de modernizare și dotare pe care Consiliul Județean le are în implementare și i-a rugat pe tinerii medici să vină cu propriile lor propuneri pentru demararea viitoarelor proiecte care vizează SJU Giurgiu, asigurându-i de toată deschiderea și susținerea sa.

Totodată, președintele Beianu a menționat că va sprijini orice demers ce vine în sprijinul activității pe care medicii o desfășoară zi de zi în acest spital.

De precizat că deja o serie de idei ce au fost prezentate în cadrul întâlnirii, au fost consemnate și se vor afla pe lista investițiilor din perioada următoare.

(Jurnal)