Totul are un preț!

În cazul Google, prețul este intimitatea utilizatorului

Pentru cine nu a citit până acum ce înseamnă noua politică de confidențialitate a Google.com iaca o traducere destul de apropiată de realitate, a viitoarei politici, ce va fi introdusă cu de-a sila, începand cu data de 1 martie 2012.
Cu siguranță, mulți dintre voi nu ați citit cu atenție ceea ce google tot afișează când accesezi căutarea ori te loghezi în contul tău de gmail sau youtube. Dacă nu e ACTA sau SOPA ori PIPA, e GOOGLE și culmea, ți-o faci cu mana ta pentru ca altfel trebuie să renunți la serviciile sale. Bineînțeles că și în condiția în care renunți, fiți siguri că ei tot vor ști pe unde ai umblat, ce și unde ai pozat și cam de pe unde ai sunat la telefon.
Sincer, îmi dau seama că de fapt suntem mici pioni ce pot fi oricând sacrificați pe tabla de șah a berg-ilor, stein-ilor și a altor capete sioniste încoronate. E limpede că drumul nostru este clar pecetluit și că ne îndreptăm cu pași mărunți dar siguri către Noua Ordine Mondială. O singură întrebare îmi rămâne, acum în prag de seară dar și de viață, să luptăm sau să ne resemnăm?
Va las să cititi și să trageti voi concluzii, dacă ceea ce este gratis este și bun.

Pentru termenii și condițiile de utilizare a site-urilor membre google
http://www.google.ro/intl/ro/policies/privacy/preview/

Instrucțiuni cum puteți, încă, să stergeți urmele navigării voastre de până acum
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/google-privacy-policy-380341.html

Dan George Pană