10575156_841445972546465_7612259330451908363_oCu prilejul ultimei sale vizite de lucru la Giurgiu, de joi, 19 februarie, Co – preşedintele liberal Raluca Surdu , într-o conferinţă de presă fulger, a dorit să  facă câteva declaraţii despre activitatea organizaţiei sale  pe care aşa cum mărturisea, încearcă cu ajutorul unui audit să-l descopere cât mai mult.

După câteva referiri la rezultatele obţinute în urma unor verificări la nivelul organizaţiilor comunale, i-a nominalizat pe cei 15 liberali care vor face parte din Comitetul Executiv Judeţean al PNL, după alipirea celor 8 reprezentanţi ai fostului PDL Giurgiu.

Raluca Surdu s-a arătat totodată surprinsă de materialele apărute pe unele site-uri locale, declarând: ”Citesc într-o parte a presei locale că suntem suspectaţi că negociem pe uşa din dos cu unii foşti colegi de partid revenirea lor în PNL, şi rămân surprinsă! Până acum la Giurgiu nu s-a discutat cu nimeni acest lucru, nici cu foşti consilieri şi nici cu foşti primari liberali. Dar nu exclud faptul că dacă un fost coleg de partid, care este reprezentant al administraţiilor locale, şi care sigur are şi el problemele lui, în cazul în care doreşte să revină în PNL nu vom discuta cu el. Vom sta de vorbă cu acea persoană şi pentru a şti ce se întâmplă în localitatea sa, care face parte din acest judeţ. Cu toate acestea, a precizat Raluca Surdu, vă asigur că nimeni nu va intra prin vreo uşă crăpată în noul PNL!”

Cu privirile la celelalte zvonuri, liderul liberal a mai declarat: ”Îl cunosc foarte bine pe primarul Jipa, din Ogrezeni, ca şi pe consilierii săi, care în opinia mea n-au plecat niciodată din PNL! Aceştia nu au plecat pentru că n-au completat alte adeziuni la vreo formaţiune politică. Deci, în opinia mea ei au rămas în PNL. Am fost şi la şedinţa biroului local de aici, şi deocamdată am discutat acest aspect … Vom vedea cum vor mai sta lucrurile în continuare”.

La solicitarea celor câtorva jurnalişti şi (restul) bloggeri prezenţi, Raluca Surdu a comentat recentele declaraţii ale Co – Preşedintelui PNL, Gheorghe Ştefan ce n-au fost deloc blânde la adresa liberalilor, recunoscând   lipsa de dialog dintre cele două părţi. ”Pe domnul Ştefan îl cunosc bine dinainte de a veni eu la Giurgiu – a precizat Raluca SURDU.  Este adevărat ce spune… până acum nu ne-am întâlnit niciodată şi am vorbit doar la telefon. Un lucru este sigur însă.. .împreună avem o dorinţă unică:  să repunem PNL acolo unde a fost, adică la loc de cinste la nivelul judeţului. Cât priveşte viitoarele alegeri din 2016 vă spun că deocamdată nu

ne-am gândit la acest lucru. Vom avea discuţii şi cu cei din fostul PDL în viitorul Comitet Executiv Judeţean, şi vom stabili candidaţii PNL la momentul potrivit. În final, Raluca Surdu a subscris declaraţiei anterioare a lui Gheorghe Ştefan spunând: Menţionez că pentru a desemna un candidat este nevoie de un sondaj, care va fi efectuat cât mai aproape de data alegerilor. Atunci vom vedea cine stă cel mai bine în ochii electoratului şi după aceea vom face propunerile pentru candidaturi”…

Heliade CĂLIN

3 COMENTARII

  1. inseamna ca nu sunteti corect informata sau , nu ne informati dvs.corect ,dna.Surdu!care noul PNL?Daca schimbarea functiilor persoanelor care au fost si sunt in conducerea PNL GR.,este o noutate ,asta nu inseamna ca se schimba modul de a face o noua politica.cand vrei sa schimbi ceva,incepi cu inceputul ,niciodata cu sfarsitul!Democratie inseamna deschidere,dragi politicieni,ins.aplecare catre cetateni.in felul in care actionati acum,practic ramaneti incorsetati in propriile dvs.convingeri!unde este noutatea reala?…

  2. …ignorati si nu luati in considerare faptul ca vin generatii de tineri care nu mai pot fi manipulati. in felul acesta ramaneti voi cu voi si nu cu ceea ce isi doreste majoritatea.Principiul majoritatii este unul dintre principiile care stau l a baza functionarii normale a Democratiei,daca vreti este o conditie necesara a functionarii acestui regim politic,in niciun caz al autoritarismului instaurat si promovat inca de domniile voastre in mod voit sau inconstient!fiti cu aplecare catre nevoile reale ale poporului roman din care faceti parte ,ale societatii ,ale realitatii sociale in care suntem si nu tot catre propriile nevoi.sau ce sa intelegem:la vremuri noi tot noi?!