Niculae Bădălău vrea aeroport la Giurgiu!?

0
1301

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a scris zilele trecute pe Facebook-ul personal  că a avut întâlniri cu oameni de afaceri francezi pentru a discuta posibilitatea construirii la Giurgiu a unui AEROPORT.

Săptămâna trecută am avut o întrevedere cu reprezentanţii ADP Groupe, pe tema dezvoltării infrastructurii aeroportuare în Giurgiu”. a scris Niculae Bădălau pe Facebook. Liderul PSD a mai precizat că reprezentaţii companiei franceze  s-au arătat interesați de a investi în Giurgiu, în contextul în care România înregistrează pentru al doilea an consecutiv cea mai mare creştere economică din UE.  “Reprezentanţii companiei ADP Groupe au precizat că vor pregăti o analiză de fezabilitate cu privire la soluţiile optime pentru extinderea infrastructurii aeroportuare. Sper ca Giurgiu să fie o opţiune reală!”, a  declarat pe postarea sa, Niculae Bădălău.

Conform wikipedia, Groupe ADP, fostă Aéroports de Paris sau ADP (aeroporturile din Paris), este un important  operator de aeroport internaţional , cu sediul la Paris (Franţa). Groupe ADP deţine şi administrează aeroporturile internaţionale pariziene Aeroportul Charles de Gaulle, Aeroportul Orly şi Aeroportul Le Bourget, toate colectate sub marca Paris Aéroport din 2016.

(Jurnal)