Niculae BĂDĂLĂU, președintele PSD Giurgiu: „Sunt convins că Viorica Dăncilă va câștiga alegerile la Giurgiu”

0
126

”Suntem în plină campanie electorală și sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câștiga alegerile în județul Giurgiu pentru că giurgiuvenii sunt oameni maturi, înțelepți și care apreciază oamenii de valoare, muncitori și onești, așa cum este doamna președinte”, declara, în cadrul unei recente conferințe de presă, senatorul social-democrat Niculae Bădălău, liderul organizației județene a PSD.

Declarația a fost făcută în contextul campaniei electorale demarate de câteva zile, pentru președinția României, mai cu seamă că, de câțiva ani, la orice alegeri s-au derulat, în județul Giurgiu scorul social-democraților a fost, de fiecare dată, unul extrem de bun.

De altfel, senatorul Niculae Bădălău a mai precizat, în cadrul aceleiași conferințe de presă:

Primarii lucrează foarte bine, avem lucrări şi sper să finalizăm cât mai repede lucrările pe judeţ. Eu cred că vom câştiga judeţul aşa cum l-am câştigat în ultimele şase-şapte alegeri. Dorim să câştigăm la un scor cât mai mare pentru că în ăştia trei ani am şi muncit pentru judeţul ăsta şi avem a le spune oamenilor destul de multe realizări şi investiții”.

(Jurnal)