În ultima conferinţă de presă a Partidului Naţional Liberal, preşedintele tineretului liberal, Ionel Muscalu s-a referit printre altele la criza economică prin care trece ţara noastră, precum şi la nepăsarea actualului Guvern în ceea ce priveşte situaţia dezastruoasă în care se află România.

,,Guvernul a ajuns la concluzia că trebuie să dea câte zece zile libere bugetarilor, iar preşedintele Băsescu susţine această idee, în timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, nemaiputând să-şi plătească datoriile către stat: chirii, impozite, taxe, current electric, căldură ş.a. Guvernanţii ar trebui să se gândească ce s-ar întâmpla în cazul în care nu ar mai lucra zece zile poliţiştii, pompierii, judecătorii sau medicii. Fiecare serviciu bugetar din ţară îşi are propria eficienţă, în funcţie de domeniul în care lucrează.

Grav este că reprezentanţii Băncii Naţionale a României preconizează că, începând cu luna octombrie, leul să o ia razna, şi preţurile la fel,” a precizat Ionel Muscalu.

Acesta a declarat că punctul de vedere al Partidului Naţional Liberal este ca oamenii să o ducă mai bine, şi, atâta timp cât aceştia plătesc taxe şi impozite, trebuie să li se asigure posibilitatea de a munci pentru a obţine banii necesari traiului zilnic.

,,Nici în ceasul al XII-lea Guvernul Boc, Pogea, Băsescu, nu a elaborat un program anticriză. În rolurile principale la fete se situează Monica Ritzi, aceasta fiind urmată de Elena Udrea în rolul Vitoriei Lipan din ,,Baltagul” lui Sadoveanu. Preşedintele Traian Băsescu nu a mai fost la Ziua Marinei, ci s-a dus la mănăstire ca să îşi găsească liniştea interioară şi iertarea păcatelor, “ a mai adăugat preşedintele TNL, Ionel Muscalu.

Cristiana Macarie