paduchi_pubieniRecent am înregistrat una dintre cele mai inedite demersuri făcute către aleşii neamului. Ce credeți că a găsit deputatul PSD , Ioan Roman , într-un plic primit la  Parlament.

De precizat că deputatul amintit conduce o subcomisie parlamentară ce are în atribuţii verificarea condiţiilor din puşcăriile din România. După ce a vizitat mai multe centre de detenţie din țară şi a avut parte de tot felul de surprize neplăcute, una dintre ele l-a vizat în mod personal.

Aşa se face că, după o vizită făcută la Penitenciarul Giurgiu, alesul a primit o scrisoare cu un “cadou”. Ataşată de plic era o punguţă de plastic sigilată, în care se aflau 15 păduchi.

Primesc sute de scrisori de la deţinuţii pe care-i vizitez la locul de detenţie. Acesteia nu i-am dat importanţă în primă fază, dar, când m-am uitat atent, am observat că în pungă erau păduchi. Vreo 15 bucăţi. Omul mi-a scris că “recolta” a fost strânsă în doar 20 de minute”, a declarat presei, deputatul PSD. De precizat că scrisoarea cu lățeii a fost expediată deputatului de către un deținut al Penitenciarului Giurgiu, unde amatorii de senzații tari se pot pricopsi cu asemenea animăluțe, în cazul în care își doresc să petreacă ceva timp acolo…(Ion al lui Valjean)