Negrul din Pro România sau pata de culoare din partidul lui Victor Ponta, care și-ar dori un mandat de primar

0
425

Are 55 de ani, și de 32 de ani locuiește în România. Este originar din Congo și în ultimii doi ani și jumătate a fost membru al Partidului Social Democrat – organizația Buturugeni, fiind chiar ales consilier local pe listele acestei formațiuni politice.

Ewinga Raymond, căci despre el este vorba, a devenit, de câteva zile, pata de culoare din partidul lui Victor Ponta, Pro România – organizația județeană Giurgiu.

Cetățeanul congolezo-român a fost prezent la cea mai recentă conferință de presă a organizației județene a Pro România, explicând motivele care l-au făcut să renunțe la doctrina social-democrată:

„Am venit la Pro România pentru că am văzut ce se întâmplă la nivel național, și pentru că nu m-am mai regăsit în PSD. După ce am plecat de la PSD, am preferat să stau fie în afara vieții politice, fie să îmi găsesc altă formațiune politică la care să ader. Eu mă cunosc cu Sergiu Stănișteanu (n.r. – Sergiu Noruț Stănișteanu) încă din perioada când era prefect și de aceea am ales să vin alături de el în această nouă idee politică. Am fost primit cu căldură încă de la început în satul Poșta, comuna Buturugeni, și încă am idei care sper să fie acceptate de colegii mei”.

Întrebat dacă se vede în postura de candidat la primăria comunei Buturugeni, Ewinga Raymond a răspuns:

„Fac parte dintr-un partid democratic, și dacă voi fi susținut, de ce nu…Mă consider un primar potrivit!”, a încheiat acesta.