ajutoare-incalzireGiurgiuvenii cu posibilităţi materiale reduse vor primi şi în 2015 ajutoare pentru încălzirea locuinţei. Acestea vor fi acordate indiferent de forma de încălzire de care beneficiază (energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne). În plus, ca și în anii precedenți, pentru încălzirea cu energie termică municipalitatea va acorda subvenții de până la 25 la sută din valoarea facturii, în completarea celor venite de la Guvern.

 Cererile pentru acordarea ajutoarelor au început să fie depuse la ghişeele Direcţiei de Asistenţă Socială din strada Tineretului încă din data de 16 octombrie. Proiectul de hotărâre ce vizează acordarea ajutoarelor financiare va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare ce va avea loc, vineri, 23 octombrie 2015. Conform proiectului, în funcţie de veniturile medii lunare pe membru de familie sau venitul unei persoane singure, compensarea procentuală va fi acordată de la bugetul local, cu titlul de ajutor.
Mai multe informaţii cu privire la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei le puteţi lua de la ghişeele Direcţiei de Asistenţă Socială din strada Tineretului, acolo unde trebuie depuse şi cererile.
În linkul de mai jos aveţi tabelul cu veniturile medii pe membru de familie în care trebuie să vă încadraţi pentru acordarea ajutorului.

portal/giurgiu/primarie/stiri.nsf/0/DD43D86DE84483B1C2257EE500448258/$FILE/Ajutoare incalzire 4 sisteme 2015-2016.pdf