DSC00120 

Administrația locală a premiat, în data de 17 decembrie, în amfiteatrul Şcolii Gimnaziale nr. 8 din Giurgiu, peste 600 de elevi care au obţinut premii şi medalii la faza naţională sau internaţională a olimpiadelor şcolare, concursuri şi alte competiţii, dar şi profesorii coordonatori ori antrenorii care i-au pregătit.

        Elevii care au obținut premii sau medalii la mai multe competiții au fost recompensați cu un singur premiu, în valoare de 500 de lei, iar cadrele didactice au primit în funcţie de numărul de copii pregătiţi: 500 lei pentru cei care au pregătit între unul și cinci copii premianți, 1.000 lei pentru cei care au pregătit între 6 și 10 copii și 1.500 lei pentru profesorii care au pregătit peste 10 elevi.

DSC00129
        În cadrul festivității de premiere, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, dar și inspectorul școlar general, prof. Gigi Oprișan, au dorit să își exprime recunoștința și aprecierea față de performanțele acestor elevi, urându-le multă sănătate și la cât mai multe astfel de realizări remarcabile și pe viitor.

        Cu acest prilej, le transmitem şi noi tinerilor merituoşi sincere felicitări şi o la fel de intensă dedicare studiului, indiferent de domeniu, care, cu siguranţă, îi va călăuzi pe treptele succesului profesional.

(Teodora NICOLAU)