Directorul Teatrului „Tudor Vianu”, Mircea M. Ionescu, este nemulţumit de numărul mic de spectatori la deschiderea stagiunii. „Am avut o deschidere de stagiune cu trei premiere şi vă spun cu toată seriozitatea şi amărăciunea, cu toată publicitatea pentru această stagiune, numărul spectatorilor din sălile de spectacol a fost mult sub aşteptări şi suficient de mic încât să mă întreb ce mai e de făcut”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul Teatrului, Mircea M. Ionescu. În opinia acestuia, este inacceptabil ca la o premieră cu Adriana Trandafir, Eugen Cristea, Andrei Duban, în spectacolul „Nunta”, prezenţa spectatorilor în sala teatrului să fie doar la jumătate. El spune că şi la celelalte două premiere prezentate la deschiderea acestei stagiuni de teatru – „Ultima dragoste a lui Don Juan” şi „Cănuţă la bacalaureat” – prezenţa spectatorilor în sală a fost sub aşteptări. Mircea M. Ionescu a afirmat că va căuta soluţii pentru rezolvarea acestei probleme şi va încerca în acest sens o colaborare cu Inspectoratul Şcolar şi cu Comisia de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean pentru creşterea numărului de spectatori.

AGERPRES

5 COMENTARII

  1. Ce mai e de facut?

    Sa rugati domnule director pe acesti actori, care au o valoare inestimabila pentru teatrul romanesc, sa nu isi bata joc de publicul giurgiuvean asa cum au facut in spectacolul cu piesa D ale Carnavalului ci sa joace la adevarata lor valoare si atunci publicul va veni la spectacolele in care acesti mari actori care respecta publicul bucurestean vor incepe sa respecte si publicul giurgiuvean.
    Spun asta pentru ca dupa premiera cu D ale Carnavalului de la inceputul stagiunii trecute a trebuit sa recitesc piesa lui nenea Iancu deoarece nu am regasit in spectacol mai multe scene scrise de domnul acesta.
    Nu cred ca regizorul a omis scenele cu atat mai putin actorii, am avut senzatia, eu, ca simplu spectator platitor de bilet, ca acele scene nu au fost lucrate nici de regizor nici de actori… repet am ramas in continuare cu aceasta senzație… de aceea nu mai vin la teatru din Giurgiu deoarece a fost atunci o mare pacaleala.