Presedintele-Consiliului-Judetean-Giurgiu--Vasile-Mustatea-a-demisionat-La şedinţa ordinară a Consiliului judeţean Giurgiu, de miercuri, 27 noiembrie, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate de voturi, la solicitarea preşedintelui Vasile Mustăţea, mai multe proiecte de hotărâri care vizau acordarea unor sprijinuri financiare, pe diferite categorii de solicitări. Astfel, consilierii judeţeni, prin decizia lor, au dovedit că la Consiliul Judeţean Giurgiu MOŞ NICOLAE a sosit mai devreme, şi prin generozitatea lor vor face mici bucurii unor oameni care se confruntă cu greutăţile inevitabile ale tranziţiei! Pentru finanţarea manifestărilor care se vor desfăşura la nivelul Consiliului Judeţean Giurgiu, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, consilierii au aprobat alocarea sumei de 120.000 lei, din care se vor cumpăra cadouri şi dulciuri pentru copiii care vor colinda instituţia.

Tot pentru organizarea unor manifestări prilejuite de Sărbătorile de iarnă, pentru membrii de sindicat din aparatul propriu al Consiliului judeţean, care fac parte din Sindicatul „Pentru Dreptate şi Echilibru Social”, s-a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 25.000 lei. Consilierii judeţenei s-au dovedit darnici şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu căreia i-au aprobat acordarea unui sprijin financiar în sumă de 25.000 lei.

Asociaţia Judeţeană Giurgiu a Pensionarilor şi Asociaţia Clubul Pensionarilor din Judeţul Giurgiu au primit şi ele, la propunerea preşedintelui Vasile Mustăţea, câte un sprijin financiar de câte 5.000 de lei. Consilierii judeţeni s-au dovedit a fi buni samariteni şi cu alte categorii de persoane fizice care au solicitat ajutoare financiare, dar şi cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu căreia i s-a aprobat acordarea unui sprijin financiar în sumă de 3.000 de lei.

Heliade CĂLIN