Monica Macovei, fost candidat la Preşedinţie a declarat că îl susține pe Klaus Iohannis, în turul doi al prezidențialelor , dar numai  cu câteva condiții: Nu cer funcții, poziții, contracte, cer respectarea unor principii. Să nu promulge legea grațierii și amnistiei, să declanșeze referendum național pentru eliminarea imunității parlamentare și președintelui. Să nu numească la conducerea Parchetelor procurori care nu sunt profesioniști. Trimit această scrisoare numai domnului Iohannis și nicidecum lui Ponta pentru că nu avem așteptări de la Ponta”, a mai declarat Monica Macovei.

Totodată  candidata independentă  a mai spus că  a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva lui Victor Ponta. Monica Macovei a declarat, miercuri 5 noiembrie, că a depus la Parchetul General o plângere penală şi un denunţ penal prin care solicită „anchetarea de urgenţă” a lui Victor Ponta, Titus Corlăţean şi Bogdan Stanoevici şi a preşedinţilor secţiilor de votare din străinătate, în urma scandalului produs în diaspora , la secțiile de votare. Mulți dintre analiști spun că această măsură disperată vine mult prea tardiv și că nu va schimba cu nimic soarta scrutinului din 16 noiembrie. (T. Florian) 

 

7 COMENTARII

 1. Altă fotografie din ciclul”O poză face cât o mie de cuvinte”!
  Și totuși redau un dialog între două tinere,într-un autobuz din București.
  -Cu cine ai votat,tu,fată?
  -Cu Monica,tu!
  -Și eu la fel.(Se apleacă spre prietenă și-i zice în șoaptă).Am auzit că cei care votează cu Vio e prosti(sic!).
  -Proști da’ mulți maică,dar care știu acordul între subiect şi predicat,intervine o bunicuţă cu baston,ochelari și auzul foarte fin,și ,privind-o cu atenţie, parcă mi s-a părut că este fosta învățătoare, peste care trecuseră câteva zeci de ani.

 2. STAU PROST CU IMAGINATIA, UN EXERCITIU ESUAT CARE NU ARE NICI HAZ SI NICI MORALA. MAI INCERCATI.
  CRED CA, REZULTATELE ALEGERILOR CORELATE CU NIVELUL DE VIATA SI CIVILIZATIE AL CEROR CARE AU OTAT PSD-UL NU FACE CAT O MIE DE CUVINTE CI CAT 23 DE ANI DE DEMOCRATIE. GIURGIU, TELEORMAN, VASLUI ORASE FRUNTASE LA VOTUL PSD-ULUI, CODASE LA TOT CE TINE DE CIVILIZATIE SI MINIM DE EDUCATIE.
  ORASELE CARE AU VOTAL PNL-UL PRECUM SIBIUL, ARAD, MURES, IN GENERAL TOT ARDEALUL SPUN MULTE DESPRE O ALTA ROMANIA LA CARE NOI MITICI DOAR VISAM SAU STANGEM BANI SA AJUNGEM O DATA PE AN IN CONCEDIU.

 3. Eu știam că scrierea normală este cu litere mici,iar literele mari se folosesc mai rar,conform regulilor gramaticale îndeobște cunoscute.Cu litere mari se scriu textele scurte,de regulă reclame și lozinci ,pentru a atrage atenţia privitorului.Dar când ai de-a face cu un text mai lung,scris cu litere mari,tendința este de a-l citi în diagonală,sau de a-l ignora,mai ales dacă nici nu a fost corectat.Referitor la diferite afirmații,că cei din sudul țării sunt înapoiați,necivilizați,…,pentru faptul că au votat un anumit candidat,sunt pline de răutate și reprezintă rezultatul urii si dezbinării de care am avut parte în ultimii ani.Am umblat mult prin Ardeal,mi-au plăcut oamenii și locurile,dar n-am avut niciodată complexe de inferioritate că sunt din sudul ţării,iar când mă întorceam din peregrinări,cum intram in Gara de Nord,simțeam că am ajuns ACASĂ ,la Giurgiu !In fine,ar mai fi multe de spus,dar n-are niciun rost…

 4. Domnule Calin Armașu, probabil dumneata ai motive sa te simti mandru ca esti giurgiuvean eu personal la fel ca multi dintre prietenii mei am ratacit de mult acest sentiment printre regretul de a fi giurgiuvean. Iar acest exercitiu nu emana din rautate ci dintr-o analiza corecta a tot ce se intampla in acest oras. M-as putea simti mandru cand copilul meu trebuie sa plece la Bucuresti pentru a viziona un film, pentru a vedea o expozitie,pentru a patina, pentru a viziona un spectacol. M-as putea simti mandra de un oras care arata cu 100 de ani in urma, in care economia zace in coma de 20 de ani, in care toate lichelele doar pentru ca carnet de partid ocupa functii. Enumerati dumneavoastra trei lucruri pentru eu, ar trebui sa ma simt mandru.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.