Moarte suspectă la Frătești, în județul Giurgiu! Un bătrân găsit mort în casă, pare că ar fi fost victima unor hoți…

0
957

Un bătrân din comuna Frătești, județul Giurgiu, a fost descoperit fără suflare la domiciliul său, iar casa era răvășită, semn că omul ar fi fost ținta unei agresiuni…

Oamenii legii cercetează acum cazul… Trupul bărbatului ar fi fost descoperit în urmă cu  câteva zile de o vecină a acestuia.

Femeia obișnuia să meargă în vizită la bătrân şi să îi ducă câte ceva de mâncare. La fel a vrut să procedeze şi zilele trecute. L-a sunat pe bărbat pe telefonul mobil, dar acesta nu a răspuns, aşa că a mers acasă la el.

A constatat însă că uşa era încuiată şi a bătut în geam, crezând că omul doarme. Cum nu mai ştia nimic de el de două zile, femeia s-a temut de ce era mai rău, aşa că fără să mai stea pe gânduri a anunțat poliția.

Oamenii legii au sosit rapid la fața locului şi l-au descoperit pe bătrânul de 83 de ani, în casă, fără suflare. Vecinii au povestit, sub protecția anonimatului.  că polițiştii ar fi găsit întreaga casă răscolită, televizorul spart, iar dulapul în care bătrânul îşi ținea bunurile de valoare şi banii,  cu  lacătul spart.

De asemenea,  cele două telefoane mobile, pe care omul le utiliza, ar fi dispărut… Criminaliștii au adunat probe de la fața locului, iar pe baza lor, a declarațiilor martorilor şi a necropsiei, speră să afle ce s-a întâmplat cu adevărat.

Între timp, vecinii bărbatului trăiesc cu teama că acesta ar fi fost ucis şi spun că, dacă este aşa, nu vor avea linişte până ce polițiştii nu vor rezolva cazul, temându-se ca nu cumva așa ceva să se întâmple si cu ei…

Sursa: Kanal D