Mitocanii șoselelor , așa cum i-am denumit noi generic pe cei care nu respectă normele de circulație auto, au ținut cu tot dinadinsul să își dea în petic în week-endul care abia a trecut. Așa se face că din prima zi a sfârșitului de săptămână, Vineri 1 august, în jurul orei 16.10, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe M. M.,  de 46 ani din Olteniţa, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 5 în localitatea Remuş, judeţul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A doua zi, 2 august, în jurul orei 7.30, poliţiştii Biroului Rutier au depistat pe M. M., de 28 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti din Giurgiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul Drager a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aer expirat.

În aceeași zi , în jurul orei 17.45, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe Ş. I., de 20 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 6 în localitatea Valea Plopilor, având permisul de conducere suspendat.     Zece minute mai târziu, în jurul orei 17.55, poliţiştii Serviciului Rutier îl  depistau în trafic pe C. I., de 39 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 41, în localitatea Pietrele, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în sfârșit duminică 3 august, ora 08.15, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu, l-au depistat în trafic pe B. N. de 50 de ani, din municipiul Giurgiu,  în timp ce conducea autoturismul pe str. 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0.71 mg/l alcool pur in aerul expirat. În jurul orei 14.30, poliţiştii Serviciului Rutier  l-au depistat în trafic pe D. E., de 19 ani, din comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 411, în localitatea Budeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Tuturor acestor conducători auto li s-au aplicat snacțiuni în funcție de infracțiunile comise , urmând să dea acum socoteală în fața Legii. (Jurnal)