Miercuri  25 februarie , în jurul orei 16.12, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu l-au  depistat în trafic pe C. I., de 55 ani, din comuna Găujani, , în timp ce conducea un moped pe strada Gheţişoarei din comuna Găujani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt testat de aparatul etilo-test care a indicat o valoare de 0.49mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șase ore mai târziu , în jurul orei 22.15, poliţiştii Biroului Rutier  al Municipiului Giurgiu l-au depistat pe N. I., de 47 ani, din comuna Năsturelu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu, și el tot  sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt testat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În concluzie se dovedește faptul că nici în Post mitocanii șoselelor nu renunță la alcool!

 

 

1 COMENTARIU