În cele trei zile ale week-end-ului trecut polițiștii rutieri ce au acționat pe drumurile județului Giurgiu i-au depistat pe mai mulți conducători auto abătându-se de la normele de circulație. Așa cum v-am obișnuit vă oferim și lista cu cei care au încălcat regu,amentul de circulație:

– S. N., de 16 ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Național 61, în localitatea Dealu, județul Giurgiu, neînregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere.

– R. G., de 20 ani, din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Județean 601, în localitatea Malu Spart, neînregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere.

– P. A., de 49 ani, din comuna Ghimpaţi, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Național 6, în localitatea Ghimpaţi, județul Giurgiu, neînregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere.

Persoanele depistate sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– F. C., de 44 ani, din comuna Stoeneşti, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 107, în localitatea Hulubeşti, județul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat.

– V. Ş., de 28 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, având permisul de conducere reţinut. Persoanele depistate sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

– R. I., de 27 ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Național 61, în localitatea Dealu, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere. Persoana depistată este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– E. I., de 19 ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 41, în localitatea Prundu, județul Giurgiu, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 20.07.2013.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat în circulație.

– O. M., de 24 ani, din comuna Adunaţii Copăceni, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 87, în localitate Vlad Ţepeş, județul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul Drager a indicat valoarea de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

– C. M., de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, in timp ce conducea autoturismul pe B-dul. 1907, din municipiul Giurgiu, sub influenta băuturilor alcoolice, aparatul Drager a indicat valoarea de 0.51 mg/l alcool pur in aerul expirat.Conducătorilor auto li s-au recoltat probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.