Joi 5 septembrie, ora 00.50, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe N. C. F., de 18 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului, din municipiul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere de R. L. P., de 18 de ani, din aceeaşi localitate.
Persoana depistată este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere iar proprietarul autoturismului pentru încredințarea, cu știință, a unui autovehicul în vederea conducerii pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.
În data de 04.09.2013, poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraș Bolintin Vale, au depistat în trafic pe M. ELENA, de 57 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 601, în localitatea Bolintin Vale, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Persoana depistată este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.