Mihăilești. La data de 29 august, în jurul orei 06.30, polițiștii de la Poliția Oraș Mihăilești au depistat pe strada Potcoavei, din oraşul Mihăileşti, județul Giurgiu, pe B. M., de 45 ani, din comuna Prundu, județul Giurgiu, în timp ce conducea tractorul, proprietate personală, având permisul de conducere în perioada de suspendare .

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.40, polițiștii l-au depistat din nou pe B. M., în timp ce conducea tractorul, având permisul de conducere în perioada de suspendare, de această dată pe strada Dealului, din oraşul Mihăileşti, județul Giurgiu. Persoana depistată este cercetată de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Și tot la data de 29 august, în jurul orei 06.45, polițiștii de la Poliția Oraș Mihăilești au depistat pe Drumul Județean 412A, la intersecţia cu Drumul Comunal 130, pe I. I., de 50 ani, din sat Hobaia, comuna Ogrezeni, județul Giurgiu,în timp ce conducea mopedul, proprietate personală, fără să posede permis de conducere.
Persoana depistată este cercetată în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.