Novaci. În noaptea de 26/27 august, patrula de ordine şi siguranţă publică de la Poliţia Oraşului Mihăileşti a depistat în trafic pe M. E., de 46 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un moped pe Drumul Judeţean 412A, în localitatea Novaci, fără a poseda permis de conducere.

Persoana depistată este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Vedea. La data de 27 august, în cadrul unei acţiuni comune, poliţiştii Posturilor de Poliţie Comunale Găujani şi Vedea au depistat în trafic pe Ţ. A. Z., de 18 ani, din comuna Vedea, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea pe Drumul Naţional 5 C, în localitatea Vedea, judeţul Giurgiu, un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere.
Letca Nouă. În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au depistat în trafic pe C. M., de 22 ani, din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea pe Drumul Naţional 6, în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, tot un moped, neînregistrat şi tot fără a poseda permis de conducere.
Persoanele depistate sunt cercetate în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Giurgiu. Marți 27 august, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe P. Ş. V., de 22 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 17 august.
Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
A doua zi, miercuri 28 august, Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe B. S., de 35 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Strada Transilvaniei, din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere .
Oinacu. În ziua de  28 august, în jurul orei 17.15, poliţiştii Serviciului rutier au depistat în trafic pe R. D., de 76 ani, din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea pe Drumul Naţional 5, in afara localităţii Frăteşti, un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
Persoana depistată este cercetată în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere