20160110_122405După cum știți publicația noastră a consacrat de mai bine de un an în cadrul ediției on-line Jurnal giurgiuvean, cât și în paginile tipărite ale acestei publicații, o rubrică numită Mitocanii șoselelor. De data aceasta un cititor a dorit să ne demonstreze că mitocani  sunt nu doar în trafic, ci și în…PARCĂRI!

 El a surprins imaginea alăturată chiar în week-endul trecut, în imediata apropiere a unui supermarket din municipiu, punându-ne-o la dispoziție prin intermediul face-book-ului publicației noastre. Faptul că locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități ( cu handicap) au fost ocupate, deși parcarea permite staționareaa unui număr imens de autoturisme, nu i-a impresionat în niciun fel pe cei ce și-au lăsat mașinile surprinse în imagine. De ce au dorit ei să parcheze pe un loc interzis?  Pentru că așa au vrut mușchii lor, ar putea fi un răspuns!  

În orice stat din Europa această impietate ar fi fost sancționată imediat, însă la noi… merge și așa! Cu siguranță că proprietarii autoturismelor din imagine au dorit să demonstreze că ei sunt băieți de băieți și că își permit orice, chiar cu riscul de a fi etichetați drept…mitocani! Se observă că oamenilor le place publicitatea!

(Sever Civicu)

N.Red. Așteptăm în continuare fotografiile sau filmulețele d-stră pentru această rubrică. Cele mai bune vor fi premiate!

 

 

1 COMENTARIU