drunk_driver  În ziua de 12.02.2016, ora 15.10, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au depistat în trafic pe L. M., un tânăr de 29 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în localitatea Stâlpu, sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          La data de 14.02.2016, în jurul orei 04.43, polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe I. C., o tânără de 19 de ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul șoseaua București din municipiul Giurgiu, sub influența băuturilor alcoolice peste limita legală, fapt atestat de aparatul  etilo-test,  care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Conducătorilor auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

(Jurnal)