Mirel Jantea, primarul comunei Malu: „Rog cetățenii comunei să-și consulte documentele tehnice de cadastru general”

0
317

Având în vedere lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară desfășurat la nivelul UAT MALU, Primăria comunei Malu anunță cetățenii și pe această cale despre faptul că începând cu data de 14 septembrie 2022, la sediul Primăriei, în sala de ședințe, sunt afișate documentele tehnice ale cadastrului general și carte funciară.

În scopul verificării exactității datelor, toți cetățenii care dețin imobile, atât în extravilanul, cât şi în intravilanul comunei, sunt rugați să se prezinte la sediul primăriei pentru a-și consulta documentele de cadastru, de LUNI până JOI între orele 10:00 – 15:00.

Totodată, Primăria amintește că cererile de rectificare pot fi depuse la sediul primăriei, până la data de 11 noiembrie 2022.

Mirel Jantea mulțumește sprijinului acordat în realizarea documentației tehnice de cadastru general, directorului OCPI Giurgiu, Leonid Mirel Dumitru.

Trebuie precizat că lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru toți cetățenii.

Totodată, primarul comunei giurgiuvene mulțumește asociației de firme, S.C. GENERAL SURVEY CORPORATION SRL (LIDER) și  S.C. SYSCAD SOLUTION S.R.L. care „au lucrat exemplar și ne-au ajutat foarte mult în realizarea documentelor de cadastrare.”

(Jurnal)