Imagine1Ziua de 29 mai va intra în istoria politică a județului Giurgiu fiind ziua în care deputatul giurgiuvean Liliana Ciobanu, alături de o numeroasă delegație de oameni politici de la nivel național și local, a inaugurat noul sediu al Partidului Social Român (PSRO), Filiala județului Giurgiu, prilej cu care partidul s-a lansat oficial și în județul nostru. Alături de senatorul și președintele partidului Mircea Geoană la Giurgiu au mai fost prezente și alte personalități ale partidului, de la nivel central: senatorul Cătălin Croitoru – primvicepreședinte, deputatul Cătălin Chiriță, purtătorul de cuvânt Marius Dobrescu, secretarul general Florin Simion, Răzvan Condurățeanu etc.

În cadrul primei conferințe de presă a noului partid, președintele interimar al organizației județene Giurgiu,  Liliana Ciobanu, a  precizat  că  PSRO este un proiect politic pentru giurgiuveni, fiind un partid de stânga.

Mircea Geoană a vorbit jurnaliștilor despre viitorul partidului,  spunând:  PSRO  este un partid autentic de stânga care răspunde prin cele 160 de măsuri cuprinse în ”Proiectul pentru țară” așteptărilor de azi și de mâine ale oamenilor. Am apărut pe echișerul politic pentru că PSD s-a dus foarte mult spre dreapta, iar prin tot ceea ce face  defavorizează mici întreprinzători și implicit oamenii care trăiesc din muncă! 

Heliade CĂLIN 

2 COMENTARII

  1. Și bineînţeles,domnul profesor Florentin Breazu de la Muzeul Județean va fi consemnat în Cartea de Aur a Orașului acest eveniment de mare importanță pentru giurgiuveni ,demn și de Cartea de Istorie! Dar ca giurgiuvean cârcotaș uneori,îmi pun si eu întrebarea:dacă nu l-ar bălăcări la orice oră din zi și din noapte pe Ponta,l-ar baga cineva în seamă pe Geoană?Sau vreun gazetar din Giurgiu l-a întrebat ceva despre cele trei ceasuri de lux primite cadou de la Vanghelie și pe care DNA a pus sechestru?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.