Minor lovit de o maşină în timp ce aduna bănuţi aruncaţi în urma unui cortegiu funerar

0
104

39a1555810ba2fea4ea2515ee299c6b7_XLUn băieţel în vârstă de şase ani, din comuna Putineiu, judeţul Giurgiu, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate după ce a fost rănit, în timp ce aduna de pe jos banii aruncaţi pe carosabil în urma unui cortegiu funerar.

‘Un bărbat de 40 ani, din Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 504, în localitatea Putineiu, judeţul Giurgiu, a accidentat un băiat în vârstă de şase ani de zile, din comuna Putineiu, judeţul Giurgiu, minor nesupravegheat, care aduna banii aruncaţi pe partea carosabilă în urma unui cortegiu funerar’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi a reieşit faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

AGERPRES