Costel Comana a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea si-i proteja afacerile ca paravan.

Costel Comana, fostul sef de la RegioTrans, gasit mort intr-un avion, a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, facea parte din cercul de apropiati ai acestuia si ai sotiei sefului PSD, conform surselor Ziuanews. De asemenea, Comana era un protejat de al lui Dragnea si, la fel ca si un alt coleg de la facultate de la Tel Drum, se ocupa de afaceri care erau cu regim preferential din zona sefului PSD, fiind suspectat ca este paravan pentru aceste inginerii financiare, conform datelor obtinute de reporterii nostri.

Comana era divortat, avea un copil din casatorie, dar femeia cu care era in avion era secretara acestuia, Diana, care a fost si ea angajat la firmele acestuia si cu care avea o relatie de mai multa vreme, au afirmat sursele Ziuanews. Comana era, in afara de Regiotrans, de asemenea acţionar la firma RC-CF TRANS SRL Braşov, societate care a pus la dispoziţia familiei Dragnea un autoturism Audi de ultimul tip ca sponsorizare. De altfel, mai multe bunuri ale familiei erau trecute pe diverse firme. Comana si-a inceput activitatea ca sef de gara, de unde a fost repede recuperat de fostul coleg si bun prieten, Liviu Dragnea si propulsat in zona afacerilor de milioane de euro.

Stirea initiala: „Milionarul Costel Comana, locul 178 în Top 300 Capital, a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua o cursă pe teritoriul Americii de Sud. Femeia care îl însoțea pe Comana susține că acesta era foarte nervos și a fost de mai multe ori la toaletă, pe timpul călătoriei, iar la un moment dat nu s-a mai întors. Comana, după toate probabilităţile, s-a sinucis. El a fost descoperit în toaleta avionului atârnând de o eşarfă.”