METEO: Ce se va întâmpla la Giurgiu în următoarele zile…!

0
111

61724434Conform informațiilor puse la dispoziție de Mediafax, la acest final de săptămână, tor fi emperaturile v mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a lunii,   maximele urmând a  se încadra  între 0 şi 10 grade.

Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale, unde temporar şi pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie şi izolat se va forma polei. 

În zonele joase de relief, în special din sud şi est, adică și la Giurgiu, cu precădere dimineaţa şi noaptea, local se va semnala nebulozitate joasă şi ceaţă.

În București. Cerul va avea înnorări şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Pentru cei ce vor să iasă la munte meteorologii anunță că vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali şi mixte, izolat în rest. 

Duminică vremea va fi predominant închisă, dar caldă pentru această perioadă a anului. Așa cum menționam în zonele joase de relief, cu precădere din sud şi sud-est, cuprinzând și județul Giurgiu,  îndeosebi dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă.

(Jurnal)