astra.viitorulAstra şi   Viitorul au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

Marius Şumudică nu şi-a menajat jucătorii importanţi pentru meciul cu West Ham, de miercuri, şi a trimis pe teren cea mai bună echipă.

Meciul a început liniştit, iar în primele 40 de minute nu au fost ocazii importante. În ultimele cinci minute ale primei părţi, partida s-a încins după cele ambele formaţii au marcat.

Valerică Găman a deschis scorul în minutul 40. Fundaşul Astrei a marcat cu o lovitură de cap din şase metri, după un corner al lui Budescu. Scorul la pauză a fost egal, după ce Florin Cernat a marcat în minutul 44. Căpitanul Viitorului a marcat cu o superexecuţie din voleu de la 12 metri.

A doua repriză a fost una echilibrată, cele două formaţii impărţindu-şi momentele bune şi de dominare.

În minutul 80, Budescu a adus-o pe Astra în avantaj. Căpitanul giurgiuvenilor a marcat din lovitură liberă de la 18 metri, din colţul careului. Finalul a fost unul dramatic. Viitorul a pus presiune pe Astra, iar în minutul 92 a egalat. Cernat a profitat de un marcaj larg şi a marcat cu o lovitură de cap de la şase metri.

După acest rezultat, Astra acumulează cinci puncte şi rămîne pe locul şase, iar Viitorul ajunge la patru egaluri în tot atîtea meciuri şi rămîne pe locul şapte.

Astra – Viitorul 2-2 (Găman 40′, Budescu 80′ / Cernat 44′, 92′) 

Astra: Lung jr – Quieiros, Găman, Geraldo, Junior Morais – Takayuki, Boldrin (Dandea 77′)- Enache(Florea 61′), Teixeira (Ioniţă 68′), De Amorim – Budescu
Rezerve: Gavrilaş, Oros, Lovin,  Stan
Antrenor: Marius Șumudică

Viitorul: Buzbuchi –  Benzar, Mitrea, Filip, C. Ganea – R. Marin, Nedelcu, Aganovici (Mişelăricu 74′) – F. Cernat, Gavra(Ciupe 68′), Fl. Tănase
Rezerve: Rîmniceanu, Chiţu, Hagi, Achim, Casap
Antrenor: Gheorghe Hagi