După ce i-a trecut glonțul demiterii pe la ureche, de teamă că șeful său l-ar putea acuza de inerție, inspectorul Petre Petre s-a apucat să numească, la foc automat, noi directori. Așa se face că doar într-o singură zi, acest Hopa Mitică al Inspectoratului Școlar Giurgiu, a schimbat nu mai puțin de nouă directori de licee, școli generale și grădinițe din municipiul și județul Giurgiu.

Luni 9 septembrie mașina politică a social democraților giurgiuveni și-a desemnat pe funcții de directori în IȘJ , alți nouă membri sau susținători ”pe șest” (spuneți-le oricum că tot aia e!), ai acestui partid decis, după cum se vede, să pună pe butuci tot ce mai rămăsese bun din învățământul giurgiuvean. Dar hai să aflăm cine sunt noii încălecători de mandat:

Șc. nr. 2 – Măntescu Silvia; Șc. nr. 5 – Ceaușescu Roșu Cosmina; Șc. nr. 8 – Coporan Mariana (ca . dir. adjunct , fiind în continuare preferată ca director plin Nicoleta Nicolae),  Liceul Tudor Vianu – Nan Cătălina; Liceul Ion Barbu – Marian Stavarache; Miron Nicolescu (Chimie) – Cernat Mihaela; Liceul Tehnologic – Cârjaliu Mihaela; Grădinița Dumbrava Minunată – Trandafir Petronela; Școala Băneasa – Călin Viviana. Cu toții, social democrați ”în cuget și simțiri”!

De reținut câteva nume din cele de mai sus, personaje promovate în chip de ”coleg de partid”, în alte câteva scandaluri susținute de groparul sistemului de învățământ giurgiuvean, Petre Petre, scandaluri pe care publicația noastră le-a prezentat ”in extenso” în paginile ei. De precizat că prin acest material nu am dorit să facem niciun apropos la competențele profesionale ale celor proaspăt numiți ci să remarcăm graba cu care social democrații doresc să-și mărească efectivul cadrelor de conducere în USL.

(Show Crate)

 

12 COMENTARII

 1. Dupa cine plangeti domnule Tincu sau mai bine zis de cine nu va place dintre cei mentiontati ????
  Sau e doar un alt articol menit sa il discrediteze pe P.P
  PNL a facut la randul lui destule schimbari si nu a mai facut nimeni un capat de tara ………..

  Ideal ar fi sa mergeti in scoli si vedeti parearea reala a profesorilor . E usor sa te ascunzi sub un presudonim si sa spui ce face si ce drege X si Y .
  De ce nu acuzati PNL ul ca l-a schimbat pe Burgui ????????????
  Sau ei au voie sa faca orice.
  Cand schimba Burgui directorii nu se mai faceau articole de presa !

 2. Nu conteaza numele celor care vor fi pusi in functie,cert este ca numirile in aceste posturi sunt doar pe criterii politice.Cat timp invatamantul este politizat aceste functii nu vor fi decat pentru cei care fac parte din partidele aflate la putere nu de persoane competente.Nu se va ajunge la nimic nou in invatamantul giurgiuvean…Pacat!

 3. Problema nu este ce vrea Tincu, Gaghi sau alti jurnalisti aici este vorba de competenta si de faptul ca Petre Petre este un incompetent , o papusa de carpa care executa ordinele partidului. Invatamantul ar trebui cladit pe un sistem real de valori, competente, corectitudine si in niciun caz pe carnetul de partid. Sa inteleg ca daca un profesor valoros nu doreste sa faca politica va deveni victima unui sistem bolnav si va profesa la tara.

 4. Situatia difera de la o scoala la alta,cert este insa ca invatamantul romanesc inregistreaza o regresie!Elevii nu mai au sau nu gasesc valori in care sa poata identifica modele de urmat.Apropo de comentariile anterioare,ar fi bine ca si dvs jurnalistii sa va deplasati in aceste scoli,atunci veti putea sti cu siguranta situatia.Posibil sa existe cadre indignate de schimbare,sau dornice…ramane sa faceti o investigatie jurnalistica.Succes!

 5. Draga cetatene, stii care este solutia pe care o aplica cei ce ne conduc? EUTANASIEREA OAMENILOR DE VALOARE DIN INVATAMANTUL GIURGIUVEAN!!!!!!!!!!!!!!! Asa ar dori ei pentru ca numai in acest mod nonvaloari ca Petre (si clica pe care a incercat sa o promoveze) ar valora ceva in jurul lui ZERO! (ceea ce pentru ei este deja peste asteptari!)

 6. Sunt foarte multi directori in scolile giurgiuvene sustinuti de senatorul badalau nicolae care imi doresc sa ajunga cit mai repede linga Voiculescu si altii care au facut tarii numai rau.Acesti directorii nunumai ca sunt incompetenti dar incalca grozav legea educatiei.Fac tot ce vor ei parca ar fi pe tarlaua parintilor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.