rotaryLa fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic  iar conform statisticilor unul din 3 români suferă astăzi de hipertensiune arterială. Toate aceste boli pot fi prevenite,  mişcarea zilnică  fiind elementul central al optimizării modului de viaţă. Iată de ce marţi 24 septembrie la ora 16.30 la sediul clubului Rotary „Danubius” Giurgiu, Alexandru Vladu, noul preşedinte al clubului şi dr. Ladislau Pick, vice preşedinte, au susţinut o conferinţă de presă în incinta societăţii Total Euro Construct Giurgiu (TEC), în care au prezentat un nou proiect realizat împreună cu Fundaţia Romană a Inimii şi Societatea Romană de Cardiologie. El va demara la Giurgiu, duminică 29 septembrie, sub titlul ,,Promenada Inimilor”, şi are ca scop  trasarea unei variante accesibile, cu lungimea de 3 km, în municipiu, pentru desfăşurarea unui marş al sănătăţii. Obiectivul proiectului  este acela de a încuraja persoanele de toate vârstele să facă mişcare , în cadrul măsurilor  de prevenţie a bolilor  cardiovasculare. Această acţiune se va desfăşura concomitent în 25 de oraşe din cadrul districtului 2241 România şi Republica Moldova.
Doctorul Ladislau Pick  preciza la rândul său faptul că Rotary Club „Danubius” Giurgiu a avut puterea şi capacitatea de a se angrena în această acţiune dovedind   astfel că acest club pune interesele comunităţii deasupra intereselor personale , subliniind totodată că nu  toate oraşele mari ale României au reuşit să fie componente la această acţiune ce are la bază un proiect  lansat de Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, ce îşi propune reducerea, până în anul 2025, a impactului bolilor cardiovasculare cu 25 %. Noul preşedinte al rotaryenilor giurgiuveni, Alexandru Vladu mai spunea că fericirea fiecăruia dintre noi este strâns legată, în primul rând, de starea de  sănătate, precizând  că această acţiune se adresează tuturor locuitorilor din municipiu, de la copii până la oameni vârstnici , cu multă poftă de mişcare. Traseul fixat  se întinde de la Bulevardul CFR, intersecţia cu strada Gării şi până la intersecţia str. Bucureşti  cu Mircea cel Bătrân şi în continuare până în Parcul Alei.
Pentru cei neiniţiaţi amintim că Alexandru Vladu, viceprimarul municipiului Giurgiu,  a preluat mandatul de preşedinte al Rotary Club „Danubius” Giurgiu,  mandate cu durata de un an, noua funcţie preluând-o de la medicul Ladislau Pick,  fostul preşedinte al acestui Club.
Mara Mardare

5 COMENTARII

  1. Cate vorbe marete din gurile imputite si spurcate ale unor jeguri umane cu apucaturi pupincuriste la adresa organizatiilor iudeo-masonice! Daca vreti cu adevarat sa dovediti ca puneti interesul comunitatii mai presus decat ineteresul personal atunci spanzurati-va cu Pick in frunte, jegurilor sectare! OMS -partenerii vostri de implementare a New World Order isi propune un singur fel de reducere: reducerea populatiei la 500.000.000 de indivizi pe glob. Dincolo de bunavointa si zambetele largi pe care le afisati se afla adevarata voastra identitate ascunsa. Dupa ce v-au dat afara toate tarile europene pentru ca sunteti criminali si teroristi, v-ati propasit la Giurgiu ca sa ce? Mars mai viermilor! Romanii si Romania nu are nevoie de satanisti. Bunavointa voastra aparenta nu ne poate induce in eroare. Stim deja cine sunteti!

  2. Bravo! Ei zic ca sunt doar oameni de afaceri. Cei drept, e ca sunt ultima veriga a masoneriei, pui de năpârci.
    Ei spun ca fac bine.
    „După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător” (. http://hristofor.wordpress.com/2008/07/15/ce-nu-stiati-despre-rotary-club/. )

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.