61762376

Marius Crăcea, președintele interimar al organizației municipale PMP Giurgiu, cel despre care o Românie întreagă s-a amuzat după ce și-a mărturisit preferințele sale matrimoniale în fața întregii mass media , a fost exclus sâmbătă din partid. În cadrul Consiliului Național al MP desfășurat sâmbătă 16 ianuarie, s-au înregistrat 42 de voturi pentru excludere și 13 împotrivă.

Președintele organizației județene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, cel care manifestase primul această intenție , revenind asupra ei atunci când și-a dat seama că isprava colegului său de partid i-a adus o nesperată popularitate ,   a votat împotriva excluderii și a spus că va contesta această decizie.

Bogdan Crăcea a declarat la rândul său că indiferent  dacă decizia  va fi sau nu soluționată favorabil nu renunță la ideea de a face politică și vrea să candideze ca independent la Primăria Giurgiu. 

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. După ce s-au mai liniștit cu etalarea talentelor de…taur comunal ale lui Cristi Borcea,televiziunile de știri și scandal din capitală l-au descoperit pe un giurgiuvean -membru al unui partiduleț -,și un anunţ de tip matrimonial făcut în bășcălie a fost preluat,rostogolit ,amplificat și transformat într-o știre de interes național.Mai mult,despre marea istețime a giurgiuveanului nostru și-au dat cu părerea și Blonda Supremă ot Pleșcoi,dar și Fostul-Actualul-Cel-Dintâi-Sforar-din-Țară,acest cuplu pe care mulți contribuabili n-ar vrea să-i mai vadă pe la TV în vecii vecilor.Dar vorba ceea: „O nație cu mulți oameni neserioși se ocupă de lucruri neserioase!”.