brbdeanezz

Astra Ploieşti a renunţat luni, 19 aprilie, la serviciile “principalului” Nicolo Napoli, înlocuindu-l pe acesta cu fostul antrenor al Dunării Giurgiu, Marin Barbu! Fără victorie în ultimele şase partide din Liga I, prahovenii sunt la numai trei puncte de primul loc retrogradabil (ocupat actualmente de Politehnica Iaşi).

Interesant este faptul că cel poreclit “Magiun” a ales să colaboreze cu foştii săi secunzi de la Dunărea Giurgiu. Gabriel Deaconu şi Adrian Ene urmează să se prezinte marţi dimineaţă la antrenamentele formaţiei din cartierul ploieştean “9 Mai”.

Din echipa cu cei mai mulţi “secunzi”, Dunărea rămâne cu unul singur. Conform unor surse din interiorul clubului, Emil Ursu va fi ajutat de către Narcis Coman, până la finele actualei stagiuni oficialii giurgiuvenii neintenţionând să mai contracteze un alt antrenor.

 

VOR RĂZBUNARE

În altă ordine de idei, Dunărea Giurgiu a intrat deja în cantonament pentru partida de miercuri, 21 aprilie. În prima “intermediară” din acest retur, băieţii lui Emil Ursu vor întâlni “lanterna” CSM Râmnicu-Sărat, într-un meci care se va disputa pe arena centrală din complexul sportiv “Marin Anastasovici” cu începere de la ora 17.00.

Învinşi în partida tur cu 1-0, giurgiuvenii sunt hotărâţi să se răzbune aspru pe buzoieni şi să se îndepărteze astfel din zona “minată” a clasamentului.

Eliminat în partida cu Delta Tulcea, Ştefan Iordache (cel mai bun marcator al echipei, cu 8 reuşite) nu va putea fi folosit în următoarele două runde. Un alt jucător pe care Emil Ursu nu se va putea baza în meciul cu CSM Râmnicu Sărat este închizătorul Sorin Bucă, cel care în etapa precedentă a “colecţionat” cel de-al patrulea cartonaş galben stagional.

 

Bogdan VLADU