Marin Anton despre surprizele pregătite de UNPR la Giurgiu…De ce va fi Lucian Iliescu resuscitat în lupta politică

2
114

MARIN-ANTON-FANE-7Într-un dialog telefonic cu deputatul Marin Anton, vicepreședinte al UNPR, acesta s-a arătat mirat de aparenta  surprindere a unor  site-uri locale giurgiuvene, care au anunțat abia acum intrarea în cursă a deputatului pentru funcția de președinte al Consiliului județean Giurgiu deși această dorință fusese declarată   încă de acum trei ani în urmă de către politician.  Vreau să candidez… este ultimul meu target politic! Reușesc bine, nu reușesc   asta este viața, însă voi face totul să reușesc- a spus deputatul . Întrebat dacă la recenta întâlnire de la Brașov a membrilor UNPR au existat noi decizii față de cele anterioare Marin Anton a răspuns:  Vom merge singuri la alegeri însă vom menține în același timp o relație politică foarte apropiată cu  PSD.  

Deputatul de Giurgiu și-a declarat totodată regretul că la alegerile din acest an nu se va candida uninominal la președenția Consiliului Județean, pe care ar fi preferat-o ca și pe  alegeri, desfășurată  în două tururi de scrutin.  Îmi doream ca  cei care participă în această competiție să fie votați direct, să fie un concurs la vedere între trei proiecte politice Ex- proiectul Bădălău sau cineva din partea PSD-ului,  proiectul Anton, proiectul  lui Beianu din partea PNL-ului – a precizat deputatul.

Despre atitudinea lui Dumitru Beianu, în contextul încălcării condițiilor de integritate impuse de la centrul PNL ,  Marin Anton nu a dorit să comenteze nici acum și nici în campania electorală care se apropie.

Provocat să vorbească despre surprizele pe care le pregătește UNPR-ul la Giurgiu și despre candidatura lui Lucian Iliescu , deputatul a spus:

Din punctul meu de vedere Lucian Iliescu reprezintă ceva în Giurgiu. A fost și va reprezenta ceva și din punct de vedere  electoral… o parte a electoratului giurgiuvean îl preferă; chiar și în inimile multor giurgiuveni el a rămas… Știți bine că  a  fost votat de peste 10.000 de giurgiuveni, și nu cred că electoratul fidel lui, îl va lăsa.  La acest moment este o discuție,  el nu  mai vrea niciun fel de implicare, însă eu mă bucur de ajutorul și sprijinul lui în toată această campanie…

În privința noutăților în Organizație Anton a spus: Discutam data trecută de dorința electoratului de oameni noi în politică,  există o negociere în acest sens cu oameni noi?  Am  discutat cu reprezentantul ALDE,  am avut de asemenea o discuție și cu domnul Beianu și cu dl. Bădălău, cu foarte mulți primari, cu oameni implicați în sfera politică,   așa în linii mari echipele se conturează;  la acest moment, favorit este PSD-ul în lupta asta, însă vom vedea…

(Interviul integral îl puteți citi vineri 12 februarie în ediția tipărită a publicației Jurnal giurgiuvean)

(JURNAL)

2 COMENTARII