exploziv-imagini-cu-vilele-date-spaga-lui-vanghelie-318430 Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, are limbariță…El pare hotărât să spună tot ce știe. Astfel el a afirmat la sfârșitul săptămânii trecute că Victor Ponta „trebuia dat jos” din fruntea guvernului , spunând că „întâlnirile de taină” din perioada guvernării fostului cabinet „aveau loc la sediul Ministerului Apărării”.

Ponta trebuia dat jos, că a făcut numai nenorociri. Oamenii nu cunosc toate problemele pe care le-a creat Ponta de-a lungul timpului”, a spus Vanghelie celor de la  Romania TV.

Întrebat dacă mai e atât de categoric cum era pe holurile ÎCCJ când spunea că le-a pregătit un loc în celulă lui Ponta și Gabriel Oprea, Vanghelie a arătat că nu dorește nimănui să se ducă acolo. (…) ei m-au trimis pe mine acolo, dar sus e un Dumnezeu, a  mai spus Vanghelie, care crede că a ajuns la închisoare datorită lui  Gabi Oprea și  lui Victor Ponta.

Vanghelie a mai spus jurnaliștilor că cei doi au dat drumul la marea bătălie pe evaziune fiscală, împreună cu Parchetul General . El a mai spus că:  puterea s-a împărțit în România și nu mai merge coerent. Ei, împreună cu fostul procuror general Nițu, au dat drumul și au nenorocit capitalul autohton (…) prin diferite formule, pentru că-i deranjau la diferite licitații. Plecând de aici, puțin mai departe își rezolvau pe această formulă toate problemele personale în interiorul partidului și din jurul lor. Denunțul s-a făcut la Parchet, nu la DNA. Mie mi-e foarte greu ca în 3 minute să explic cum se ocupă statul de drept, când vrea să se ocupe de cineva, cum se ocupă, cum te încreionează și cum te bagă și pe securitate națională, te bagă și pe siguranță națională, te bagă în toate manuscrisele necesare. Și toate aceste lucruri se fac la niște întâlniri de taină. La vremea respectivă se făceau la Ministerul Apărării (…), discuțiile de taină, când se stabileau anumite lucruri, pe mai multe teme, nu doar Marian Vanghelie. S-au stabilit și pentru unii care au deranjat la anumite licitații pe care le făcea Guvernul României la anumite ministere și i-au eliminat pe unii din rețea doar pur și simplu că-i deranjau”, a arătat Vanghelie, care a adăugat că trăiește în „țara denunțurilor”.

El a mai menționat că este vecin cu Gabriel Oprea. „Nu eu i-am pregătit un loc în celulă, cred că se ocupă alții să-i pregătească”, a adăugat cu ironie Marian  Vanghelie.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Numai dacă privești chipul și mimica acestui individ îți dai seama că este pierdere de timp să te mai uiți și în gura lui să vezi ce vrea să zică !Nu știu câți s-or fi uitat la această „emisiune”,Ciutacu o fi crezut că dă lovitura cu audiența,dar cred că s-a înșelat amarnic!La fel ca și alte televiziuni de (ne)știri ,plus televiziunea națională falimentară,care se întrec să-l invite pe fostul locatar de la Cotroceni , Stăpân al Dosarelor,As al Diversiunilor,Campion Absolut la Înjurături ,Insulte și Calomnii etc….,dar degeaba,și pe acest personaj puțini sunt cei care îl mai ascultă și îl mai cred!