Jurnal Giurgiuvean

Mama tinerei giurgiuvence acostată pe stradă de un polițist local, dezvăluie identitatea acestuia în mediul on line!

(…) ”Rog organele abilitate să se autosesizeze în acest caz și să pună legea în aplicare” – cerea autorităților locale , Claudia Gherghe, mama tinerei fete acostată zilele trecute în plină stradă de un polițist local, la scurt timp după ce fiinca sa tocmai scăpase de urmăritor…

”Pedofilul Ion ( pare că ăsta-i numele)…” – mai notează în textul său de pe facebook mama tinerei giurgiuvence, dorind ca în acest fel să-i facă acestuia publică identitatea, dezvăluind totodată și fizionomia perversului personaj,  într-o fotografie, cu precizarea:

 Îmi permit să pun poza acestui moș infect pedofil care uită probabil că e bătrân și umblă după copii pe stradă într-un vehicul Opel Vectra negru cu nr de înmatriculare GR 01 SYM!

 Dacă legea nu se aplică , vom aplica Legea Talionului și îmi asum exact ceea ce spun și cine mă cunoaște știe despre ce vorbesc.

Dați distribuiri cât mai multe, poate ajunge să citească și “domnu’!

 Haideți să oprim cazurile gen Gheorghe Dincă! ” –  mai scria mama fetei în mediul on line, într-un text ce seamănă mai degrabă cu un apel către părinți.

De apelul Claudiei Gherghe, ar trebui să ținem cont cu toții, cetățeni ai acestei comunități, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete niciodată în municipiul nostru.

 (Jurnal)

Exit mobile version