646x404Marți  11 august , poliţiştii giurgiuveni au confiscat şase sute litri băuturi alcoolice, de la societăţi comerciale şi persoane fizice care se ocupă cu producerea şi comercializarea băuturilor alcoolice.

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Giurgiu şi poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu, au desfăşurat astăzi, şase percheziţii domiciliare, la sediile a două societăţi comerciale şi patru persoane fizice, aflate pe raza judeţului Giurgiu.

În barul uneia dintre societăţile comerciale, au fost identificate sticle ce purtau eticheta unor mărci înregistrate, în care se aflau băuturi alcoolice contrafăcute obţinute din diluarea alcoolului şi completarea cu diferite esenţe.

În urma percheziţiilor au fost ridicaţi pentru continuarea cercetărilor 600 litri de băuturi alcoolice spirtoase despre care există indicii că sunt contrafăcute şi nu a putut fi justificată provenienţa.

Percheziţiile s-au bucurat şi de sprijinul de specialitate al Compartimentului de Operaţiuni Speciale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, în speţă băuturi alcoolice. (JGR)