La data de 08.12.2014, ora 11.50, pe Drumul Judeţean 602, în afara localităţii Joiţa, judeţul Giurgiu, I. F., un bărbat de 39 ani, din comuna Joiţa, judeţul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în timp ce conducea un autoturism de teren din direcţia Săbăreni către Joiţa, din cauza neatenţiei în conducere a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de N. G., un bărbat de 47 ani, din comuna Joiţa, judeţul Giurgiu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului care se deplasa regulamentar şi a fiului său N. A., de 18 ani, din comuna Joiţa, judeţul Giurgiu, pasager pe locul dreapta faţă, care au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare, fără a rămâne internaţi. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de bărbatul care a produs accidentul sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.